Dream Case - Egyedi fényképes mobiltok készítés, online tervezés

Igazi trendi mobil kiegészítőre vágysz? Egy egyedi tokra mely nincs másnak? Ami megvédi a készüléked a mindennapi használat során? Esetleg Te is szerkesztenéd meg egyedi fényképes tokod? Akkor a legjobb helyen jársz! Professzionális nyomtatási technológiával készített tokjaink csak Rád várnak! Tervezd meg magad! Akár felirattal, akár több képből csak a fantáziád szabhat határt!

Mi itt a Dream Case műhelyében azon dolgozunk, hogy minőségi alapanyagokból, a számodra leg megfelelőbb készterméket állítsuk elő! A fényképes tok nyomtatás általában átlátszó szilikon tokra történik, ha csak a feltöltött kép, melynek a formátuma lehet: jpg, png, gift meg nem engedi a színes alap tokot! Persze mi sem tudunk csodát tenni, így ha a feltöltött kép kis felbontású a fényképes egyedi tok sajnos homályos, szemcsés, sötét lesz! Ezért minimum 4 megapixel vagy a feletti képeket töltsetek fel, hogy a végeredmény kielégítő legyen mind nekünk mind nektek mikor a futár szolgálatunk (GLS) házhoz viszi nektek a rendelt egyedi fényképes tokotokat!

Több olyan kérdés érkezett felénk, hogy fog e kopni az egyedi tok? Igen meg fog! Mint oly sok minden ez sem örök életű természetesen, ha figyeltek rá, hogy nem teszitek aprópénz, kulcs és egyéb karcoló dolog mellé a zsebetekben, táskátokba elég sokáig élvezhetitek egyedi fényképes tokotok szépségét!

Garancia: ezt ketté kell bontanunk a tokra magára, 6 hó garanciát vállalnak a gyártok ezt mi is vállaljuk. Viszont a nyomtatásra csak 1 hó garancia van kézhezvételtől számolva és azt is minden esetben felülvizsgáljuk amennyiben nyomtatási hiba, újra nyomtatjuk díjtalanul a tokot! Viszont, ha nem rendeltetésszerűen használtátok, akkor nem áll módunkban garanciálisan cserélni! Egyedi fényképes tok rendelése esetén mivel egyedi termékről van szó az elállási jog csak rendelés el nem készüléséig (kb 2 nap) illet meg titeket utána nem tudtok visszalépni.

Kérlek titeket csak teljes felelősséggel rendeljetek! Köszönöm hogy elolvastátok remélem minél több ember kezében fogok látni a Dream Case által készített fényképes szilikon tokot!

Kép: 
dreamcase.hu egyedi fényképes mobiltok készítés, online tervező, egyedi hátlap tervezés