Úszómester tanfolyamok

Ma már egy medencét nem lehet magára hagyni! Uszodamester tanfolyam tanfolyam által nem csak egy egyedi képzést, egy új szakmát tanulhat meg az ember, hanem egy új kellemes hivatás birtokosa is lehet a tanfolyamot elvégzett hallgató. Nincs is jobb munka mint forró napközben egy medence partján csücsülni és életeket megmenteni amennyiben szükséges.

Persze ehhez alapvető a jó úszás tudás, sajnos sok kókler cég indít pár napos pénzbedobó tanfolyamot, ahol a hallgató papírt ugyan kap de tudást nem. A Consaqua nem ilyen cég, oktatói több, mint fél évszázada ezen a szakterületen dolgoznak, láttak már mindent: hibás medencét, sajnos sok-sok balesetet is, amely elkerülhető lett volna ha van megfelelően képzett humán szakember vagy a technológia tervezése és a gyártás során betartja az építtető a megfelelő szabályokat. Az Úszómester életet ment fontos a fizikai erőlét és a stressz helyzetre való gyors reakcióidő, fontos az is, hogy alapvető elsősegély nyújtási tudás birtokában legyen a szakember, hiszen az első pillanatok komoly hatással vannak egy-egy baleset során, amíg rosszabb esetben kiérkeznek a mentő szakemberei.

Cégünk a Consaqua tehát minőségi oktatást nyújt és valódi gyakorlati tudás birtokosa lesz aki elvégzi az adott tanfolyamot. Ne dőljenek be a féláron nyújtott papír képzéseknek, mert ha baj van, akkor a felelős az lesz aki nem tudta megmenteni bajba jutott embertársát maga az úszómester ilyenkor a papír nem elég! Nem beszélve arról ha komoly tragédia következik be és az uszodamester képtelen ellátni a feladatát és ha ez történik akkor az életre szóló tragédia nem csak a bajbajutott embertársunknak hanem annak is aki nem tudott segíteni az adott időpillanatban!

Kép: 
úszómester tanfolyam