Vitaldepo Webáruház, gyógynövényes termékek orvosi tanácsadással

Vitaldepo Webáruház, gyógynövényeket tartalmazó étrend-kiegészítők webáruháza. A nálunk vásárlók Dr. Dóda Ildikó fitoterápiás szakvizsgával rendelkező orvos-természetgyógyász (http://vitaldepowebaruhaz.hu/orvosi-tanacsadas/)segítségével tudják kiválasztani a számukra leginkább megfelelő gyógynövényeket, ill. a felhasználásukkal készült étrend-kiegészítőket.

Daganatos betegek és cukorbetegek gyógynövényes kiegészítő terápiájával kiemelten foglalkozunk, hisz a természet különleges növényekkel ajándékozott meg bennünket, melyek segíthetik ezen betegek gyógyulását.

Daganatos betegeknek kifejezetten ajánljuk immunrendszerük erősítésére a Macskakarom és a Lapacho nevű dél-amerikai gyógynövényeket, valamint a Gabolexint, mely 10 féle magyar gyógynövényt tartalmaz. CoD tea és a magyar gyógynövényekkel kiegészített CoD kapszula is kapható webáruházunkban. A Bihar Kincse termékcsalád bihari gyógynövények különleges, egyedi keverékeit tartalmazza különböző egészségügyi problémákra.

A GERE szőlőmag termékek kiemelt értékesítésével is foglalkozunk, viszonteladókat is kiszolgálunk ebből a fantasztikus termékcsaládból (http://vitaldepowebaruhaz.hu/gere-szolomag-termekek-viszonteladoknak/).

  • GERE szőlőmagolaj,
  • GERE Kékszőlőmag- és héj őrlemény,
  • GERE szőlőmagos antioxidáns csokoládékülönlegességek.

Vitaldepo Webáruház immáron 3. alkalommal kapta meg a MEGBÍZHATÓ WEBÁRUHÁZ címet, így a nálunk vásárlók teljes biztonságban érezhetik magukat, hisz webáruházunk minden engedéllyel rendelkezik és minden féle jogszabályi feltételnek megfelelően működik. Nálunk a garancia valóban GARANCIÁT jelent.

Webáruházunk Ügyfélszolgálata készségesen segít Önnek felmerülő kérdései megválaszolásában: http://vitaldepowebaruhaz.hu/ugyfelszolgalat/

Kép: 
Vitaldepo Webáruház