Szofi Babacipő

Ugye, Te is jobban szereted, ha nem látod viszont minden második gyereken a gyermeked ruháját, cipőjét, hátizsákját? Te is láttad már az örömöt a gyermeked arcán, amikor kapott valamit, amin rajta volt a saját neve? Akkor a Szofi Babacipőt Neked és persze gyermekednek találtuk ki!
Webáruházunkban Te tervezheted meg gyermeked cipőjét, a színektől kezdve a mintákon át az egyedi feliratig. Garantáltan nem fog még egy olyan cipő szembejönni az utcán, mint amilyen Te tervezel meg saját gyermekednek!
Első termékünk a puhatalpú babacipő, és ha tetszik Neked, akkor jó hírünk van: további termékeket tervezünk, hogy ne csak gyermeked cipőjét, de ruhácskáját és hátizsákját is Magad tervezhesd meg. Ha tetszik az ötlet, akkor látogasd meg webáruházunkat, és tervezz egy kedves, szép és jó minőségű cipőcskét gyermekednek. Biztosak vagyunk benne, hogy ő is imádni fogja a szép, élénk színeit, izgalmas mintáját, és nagyon büszke lesz, ha a saját nevét is látja rajta. Ráadásul kizárt, hogy egy másik kisgyerekkel összecserélnék a cipőjüket! :)
Puhatalpú cipőinket fél éves kortól hordhatják a csöppségek, egészen négy-öt éves korukig. Mind az öt méretünknek külön nevet adtunk, ami a legjobban kapcsolódik az adott méret felhasználásához.
Ha pedig még többet szeretnél megtudni a babalábakról és a babacipőkről, akkor ajánljuk szeretettel blogunkat.
Ráadásul a Szofi Babacipő webáruházban mindig kedvezményesen vásárolhatsz, hiszen a akciók mellett állandó kedvezményeket is biztosítunk.
Ha pedig kérdésed van, akkor online ügyfélszolgálatunknak is felteheted - munkatársaink azonnal válaszolnak Neked.
Várunk Téged szeretettel a szofibabacipo.hu-n.

Kép: 
link kategoriak: