Költöztetés hivatásos költöztetőkkel

Költözne? Ajánlok Önnek egy jó recept a költöztetéshez.

Hozzávalók: néhány erős, markos legény. Nagy adag szakmai rutin. Néhány csipet dolgozni akarás. Egy kis munkabírás. Egy jó állapotú teherautó. Jó pár darab gurtni, heveder. Egy adag bútorszerelés. Egy darab fuvarozói engedély. Egy darab árubiztosítás. Egy szakács, aki az egészet megfőzi. Nemzetközi költöztetés folyamán kell még egy adag vezetni akarás/bírás.

Elkészítés: először is megkérjük a szakácsot hogy menjen fel a teherautóra, majd Ő elrendezi a "főznivalókat". Aztán fogjuk a néhány erős, markos legényt (ha nem találunk, akkor jó lesz másod osztályú is) és összekeverjük a nagy adag szakmai rutinnal. Ezek után óvatosan meghintjük a néhány csipet dolgozni akarással (ha szerencsénk van akkor tényleg elég néhány csipettel). Egy kicsit állni hagyjuk, azután ráöntjük a munkabírást. Munka közben adagoljuk a bútorszerelést. A végén gurtnival és hevederrel szervírozzuk. A fuvarozói engedély és a biztosítás a szakácsnál kell hogy legyen.

Amennyiben Ön nem szeret "főzni", vagy hiányzik valamelyik hozzávaló akkor hívjon minket, és mi megoldjuk a költöztetést. A weboldalamon minden szükséges információt megtalál.

Nagy Endre a "szakács"

Kép: 
Költöztetés belföldön és külföldön