Hajmax.hu hajbeültetés

A Hajmax.hu hajbeültetés klinika végleges és természetes megoldást kínál hajhullásra, kopaszodásra, ráadásul a beavatkozás eredményére írásbeli garanciát vállalunk. A Hajmax.hu hajklinikán több éves gyakorlattal rendelkező, magasan képzett orvosok végzik a hajbeültetés beavatkozást és az azt megelőző konzultációt is. Legfontosabb célunk pácienseink maximális megelégedettsége. Hiszünk abban, hogy a legjobb reklám az elégedett ügyfelek személyes ajánlása.

Tavaszi akciónk keretében kiemelkedően kedvező áron, 222 000 forintért vállaljuk 1000 hajszál átültetését. Abban az esetben, ha Önnek ennél több hajszál átültetésére lenne szüksége, a további hajszálakat 222 Ft/hajszál áron ültetjük át.

A hajbeültetés néhány hajszálból álló hajcsoportonként történik. A beavatkozáshoz kizárólag a páciens saját haját használjuk fel. A hajbeültetés lényege, hogy a fej hátsó részéről a DHT hormon hatására kevésbé érzékeny hajhagymákat a fej elülső és felső területein kihullott hajhagymák helyére áthelyezzük. Az eljárás fájdalommentes, helyi érzéstelenítésben történik, nem marad utána látható sebhely sem a donor, sem a recipiens területen.

További információért hívja ügyfélszolgálatunkat a 06-70-5-888-666 telefonszámon, írjon e-mailt az info@hajmax.hu címre, vagy keresse fel honlapunkat a www.hajmax.hu címen.

Kép: 
Hajmax.hu hajbeültetés