Ékszer, Játék, Írószer, Kreatív alapanyagok

Bizsu-, ásvány- és antiallergén ékszerek, kreatív alapanyagok a gyöngyfűzéstől a gyertyaöntésig, játékok, papír-írószerek, lakásdekorációk és szezonális termékek bővülő skálája várja szeretettel az érdeklődőket.
Bővebben:
Ékszereink zöme ásványokból készül, de megtalálhatók üveggyöngy, lánc, fagyöngy és akrilgyöngy ékszerek is, illetve ezek kombinációja.
Antiallergén ékszereink nem tartalmaznak fémet, jellemzően fémhatású műanyaggal helyettesítjük a charm-okat és közteseket. A kihagyhatatlanul fém alkatrészek (pl kapocs) nemesacélból készülnek.
Kreatív alapanyagaink nem csak a gyöngy / ásvány ékszer készítésre korlátozódik, ugyanúgy megtalálhatóak a zsenília szálak mint a gyertyaöntési alapanyagok.
Hamarosan a scrapbook és quilling technikával dolgozók igényét is igyekszünk kielégíteni.
A papír-írószer és játék kategóriák folyamatos fejlesztés alatt állnak, mindig igyekszünk újabb és újabb termékekkel bővíteni a palettát.
Szezonális termékeink skálája a kerti munkáktól az UV-védelmen át a karácsonyi díszekig terjed.
Találhatók még lakásdekorációs termékek, táskák, tolltartók, kreatív, festhető gipszek, rengeteg medál a csiszolt üvegtől a nikkelmentes fémeken és műbőrmedálokon át a különböző formákra faragott ásványokig.

Kép: 
Ékszer, Játék, Írószer, Kreatív alapanyagok