Sanofi-aventis - A sanofi-aventis a világ egyik vezető gyógyszervállalata.

A sanofi-aventis/Chinoin 100 éves hazai tapasztalatával, és a csoport által is biztosított nemzetközi hátterével a magyar emberek egészségi állapotának javítását tűzte ki célul.

Hazánkban 2500 dolgozó - kutatók, gyógyszerészek, vegyészek, közgazdászok és munkatársak – betegeink, fogyasztóink igényeit középpontba helyezve munkálkodnak nap mint nap; legyenek akár Csanyikvölgyben, Veresegyházon, vagy Budapesten.

A sanofi-aventis/Chinoin egyedülálló vállalat a régióban, hiszen valamennyi gyógyszeripari tevékenységgel foglalkozik Magyarországon: a felfedező kutatástól kezdődően a termelésen át a disztribúcióig.

A sanofi-aventis/Chinoin 100 éves fennállása során számos olyan fejlesztést hajtott végre, - mint pl. a C-vitamin világon első üzemi előállítása, vagy az inzulin és a penicillin első hazai gyártása – amely óriási jelentőséggel bír a magyar gyógyszerészet történetében.

Hiszünk abban, hogy az elmúlt 100 év alatt megtett út jelenti támaszát jövőnek, melyet továbbra is az egészség feltétlen szolgálatába kívánunk helyezni.

Kép: