a b s t i n e n t i a . h u

A kábítószerek használata egyidős az emberiség kultúrtörténetével. Az emberek mindig is keresték azt a lehetőséget, hogy a földi lét realitásain túli világból élményeket szerezzenek. Földrészenként és koronként más-más anyaggal és módszerrel törekedtek, és törekszenek ma is az emberek ennek a hatásnak az elérésére. Éppen ezért világszerte gondot okoz e téma szakértőinek az alapfogalmak tisztázása és az egyes anyagok használatának társadalmi megítélése, hiszen Indiában például a kannabisz alapanyagú szerek nem számítanak kábítószernek, Észak-Jemenben a kath fogyasztása éppoly természetes, mint nálunk az alkoholé. Ha mindehhez hozzátesszük azt a tényt, hogy a fejlett nyugati civilizációk között is van olyan, mely bizonyos anyagokat megtűr, valóban nehéz az egyes országok, kultúrák drogfogyasztását összehasonlítani.
>dallas payday loan

Ez a lap azért született, hogy segítsen eligazodni a kábító hatású szerek szövevényes világában, segítsen azoknak, akik a közelébe kerültek ezeknek az anyagoknak, illetve azoknak (pedagógusok, szülők) akik meg akarják védeni gyermekeiket, tanítványaikat.

Ne feledjük, a kábítószer használata nem a szer hibája, nem is feltétlenül a használóé! Nézzünk előbb magunkba, vajon rajtunk múlik-e valami!

Kép: 
link kategoriak: