Hírolvasó

Családi ház generálkivitelezés ár

sajtóhírek - cs, 08/18/2022 - 15:12

2022-ig pörgött az új lakásépítési piac valamint a korábbi évekhez képest több családi ház újult meg vagy épült fel. Sorra alakultak meg a generálkivitelező cégek és vállalkozások. Ennek az időszaknak a beinduló inflációs spirál könnyen végetvehet.

Mennyi is volt 2022-ben egy komplett azaz kulcsrakész ház építésének nm ára?

tovább

Kategóriák: Hírek

Megbízható generálkivitelező céget keresek

linkgyűjtemény - h, 08/15/2022 - 17:12

Sok-sok időt, pénzt energiát, felesleges küzdelmet takarít meg az, aki generálkivitelezésre szakosodott céget bíz meg egy komplett családi ház vagy nagyobb beruházás pl. lakás átalakítás során. A generálkivitelező ugyanis felkutatja a csapatot lealkudja az árat és megállapodás függvényében biztosítja az alvállalkozókat a folyamatos munkavégzéshez. Tehát bár elsőre plusz költségnek tűnik de simán előfordulhat, hogy a generálkivitelező jobb ajánlatot tud adni, mint egy helyi kivitelező cég. Pusztán csak azért is mert több alvállalkozóval van kapcsolatban (ő szerzi a munkákat), így jobb az alkupozíciója ahhoz, hogy megversenyeztetve a vele kapcsolatban álló szakembereket a végére egy kedvező árat tudjon letenni az asztalra.

Link: GenerálkivitelezőKategóriák: IngatlanCímkék: GenerálkivitelezésgenerálkivitelezőkőművesburkoláscsempézésKép: Viszontlink helye: http://lap-ok.hu
Kategóriák: Új linkek

Generálkivitelezőt keresek

képeslinkek blog - szo, 07/30/2022 - 01:00

A cím akkor szokás megjelenni a magyar nyelvű internet megfelelő szakaszában, amikor valaki lakást újít fel vagy családi házat épít. Ilyenkor felmerül a kérdés: megbízzunk-e generálkivitelezőt vagy sem. Mindkét érv mellett egyszerre szólnak előnyök és hátrányok egyaránt. Nyilvánvalóan egy generálkivitelezéssel foglalkozó csapat megbízásával időt és sok-sok bosszúságot spórolunk meg.

Ugyanakkor minden bizonnyal ez plusz költségbe fog nekünk kerülni. Igen ám de jó esetben ez a plusz költség megspórolható, leírható abban az esetben ha megbízható és a mi érdekeinket szem előtt tartó, tapasztalt generálkivitelező vállalkozást bízunk meg.

Hiszen egy ilyen vállalkozás jól ismeri a szakmát, rendelkezik jó kapcsolattal több kivitelező vállalkozással és számunkra avagy az építkezés számára össze is tudja szervezni a csapatot. Így elkerülhető a feltorlódás, rosszabb esetben az üres szakaszok és az építkezés elhúzódása valamint lehet, hogy alkudni is jobban tud nálunk hiszen a vele kapcsolatban álló kivitelezők a következő munkát is a generálkivitelezőtől fogják kapni.


Kategóriák: Új linkek

WPC teraszburkolat lerakása

képeslinkek blog - szo, 07/30/2022 - 00:50

Egyre jobban terjednek a kompozit anyagok így például a WPC teraszburkolatok is manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a megrendelők körében. Ez nem véletlen! Hiszen a WPC egy olyan anyag amely abszolút természetes hatást kelt. Nem csak természetes hatást kelt, hanem mivel egyik fő összetevője a faanyag, így lehet a valóságban is természetes burkolatnak tekinteni. Persze nem szabad eltitkolni a megrendelők előtt, hogy ez az anyag nem csak fát, hanem műanyagot is tartalmaz. Ettől lesz időjárás álló, így akár nyílt esőáztatta helyen is évtizedekig ki fogja szolgálni az otthonunkat. Érdemes tehát egy próbát tennie annak, aki kedveli a kültérben megjelenő faanyagokat de nincs ideje azt rendszeresen karbantartani: festeni vagy esetleg cserélni az elhasználódott faanyagokat. Itt ugyanis erre nem kell felkészülnie: a WPC ugyanis az örökkévalóságnak +10 év szól! Nem is tudunk semmilyen negatív dolgot vagy hátrányt kiemelni. Talán csak annyit: egy kicsit drágább ez a kompozit anyag, mint a fa.


Kategóriák: Új linkek

Megbízható kőműves Szentendre

képeslinkek blog - szo, 07/30/2022 - 00:42

Megbízható kőművest keres Szentendrén vagy a környező településeken? Olyat aki kisebb és nagyobb munkákat egyaránt elvállal? Jó helyen jár Berki Norbert nem csak tapasztalt kőműves mester, hanem messzemenőkig figyelembe veszi az ügyfelek igényeit. Legyen szó lakásfelújításról vagy házépítésről felkészült csapata mindig időben érkezik és precíz, pontos munkát végez. A kőműves munkákon belül egyaránt foglalkozik betonozással, zsaluzással, vakolással, burkolással, járólapok lerakásával. Valamint külső és belső festési munkákat is nagy gyakorlattal végzi el ő maga és csapata egyaránt. Aki tehát megbízható kőműves mestert keres Szentendre és vonzáskörzetében hívja bátran Norbit.


Kategóriák: Új linkek